Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca. ”Am ales vaccinul cel mai puțin dorit. Gestul meu poate fi un exemplu”

Mihai Bendeac s-a vaccinat, miercuri, 7 aprilie, cu serul împotriva Covid-19 de la AstraZeneca, actorul declarând că a ales să facă acest lucru pentru că vrea să dea încredere în oamenii de știință și în medicină.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.04.2021, 22:05

“Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos”, a spus actorul Mihai Bendeac, potrivit unei postări făcute pe pagina Ro Vaccinare.

”Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales. Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment. Toții oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat. Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic” a spus Mihai Bendeac, după ce s-a vaccinat la Centrul de Vaccinare organizat la Grand Mall Arena.

Românii fug în masă de vaccinul AstraZeneca, deși experții europeni nu recomandă oprirea imunizării. După două luni de controverse în jurul vaccinului AstraZeneca, avem, în sfârşit, o concluzie.

Miercuri, Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a anunțat că formarea unor cheaguri de sânge după vaccinarea cu AstraZeneca ar trebui catalogată drept efect secundar foarte rar.

Oficialii EMA au precizat că au stabilit ”o legătură posibilă între vaccinare și cazuri foarte rare de cheaguri de sânge neobişnuite şi un nivel de trombocite scăzut”, dar că nu va fi schimbată recomandarea de folosire în continuare a acestui vaccin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca. ”Am ales vaccinul cel mai puțin dorit. Gestul meu poate fi un exemplu”