Antena Meniu Search
x

Mihai Eminescu, folosit într-o campanie privind bolile cu transmitere sexuală

Viaţa intimă a lui Mihai Eminescu a ajuns exemplu de "aşa nu" pentru viaţa sexuală a tinerilor.

Vezi și

 Viaţa intimă a lui Mihai Eminescu a ajuns exemplu de "aşa nu" pentru viaţa sexuală a tinerilor. Cum gurile rele au tot spus că Luceafărul s-a stins de la sifilis, o firmă producătoare de teste pentru bolile cu transmitere sexuală s-a gândit să se folosească de asta.

"Din valurile vremii", Mihai Eminescu a ajuns în ziua de azi mai mult sex simbol masculin decât poet naţional. Pentru unii, opera lui Eminescu pare că "Mortua est!".

Aceste speculaţii au făcut ca o firmă care vinde teste rapide pentru depistare bolilor cu transmitere sexuală să folosească în promovarea produselor imaginea poetului naţional.

Campania de promovare legată de imaginea lui Mihai Eminescu a fost alimentată de compania care vinde testele cu un citat din care reiese că marele poet a avut sifilis. În scurt timp au început să apară comentarii împotriva iniţiativei.

În urma comentariilor negative, firma a postat pe internet o imagine mai vagă cu mesajul "Bolile cu transmitere sexuală sunt mai venerice decât orice controversă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mihai Eminescu, folosit într-o campanie privind bolile cu transmitere sexuală