Antena Meniu Search
x

Mii de candele aprinse în memoria tinerilor ucişi în incendiul din club Colectiv

Candele şi de flori, mii în memoria tinerilor care au pierit în Clubului Colectiv. Primele victime sunt conduse astăzi pe ultimul drum, dar pelerinajul în memoria lor continuă în faţa locului unde şi-au găsit sfârşitul.

Vezi și

 Candele şi de flori, mii în memoria tinerilor care au pierit în Clubului Colectiv. Primele victime sunt conduse astăzi pe ultimul drum, dar pelerinajul în memoria lor continuă în faţa locului unde şi-au găsit sfârşitul. Au fost acolo acolo oameni obişnuiţi răvăşiţi de tragedia familiilor victimelor, copii, prieteni şi înalţi oficiali, printre care ambasadori şi chiar şi preşedintele Poloniei.

Numele tinerilor ucişi de focul din Colectiv au fost pomenite astăzi într-o slujbă scurtă ţinută în faţa Clubului Colectiv. Preoţii de la Administraţia Cimitirelor au fost primii care au ajuns la locul blestemat. La 4 zile de la momentul în care, acolo, s-a dezlănţuit iadul.

Ar fi avut motive care i-au ţinut departe până acum.

De la momentul incendiului din Colectiv, Biserica Ortodoxă a tăcut. A fost emis un singur comunicat de presă din partea Patriarhului, iar purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a spus că preoţii nu au venit până acum pentru că nu au fost invitaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mii de candele aprinse în memoria tinerilor ucişi în incendiul din club Colectiv