Antena Meniu Search
x

Mii de tone de deșeuri, adunate de pe litoralul românesc (Video)

Recordul de turişti de pe litoralul românesc a generat un alt record. Unul nedorit, pentru că discutăm despre gunoaie. Plajele foarte murdare, spre mare tristeţe a celor care şi-au dorit să-şi petreacă începutul de toamnă la malul Mării Negre. Şi se pare că nimeni nu are de gând să le strângă.

Vezi și

Recordul de turişti de pe litoralul românesc a generat un alt record! De această dată, unul nedorit, pentru că discutăm despre gunoaie. Plajele foarte murdare, spre mare tristeţe a celor care şi-au dorit să-şi petreacă începutul de toamnă la malul Mării Negre. Şi se pare că nimeni nu are de gând să le strângă. 

Plajele sunt acum aproape goale, au dispărut şezlongurile şi umbrele, iar terasele şi-au închis obloanele. Dar nu asta e cea mai mare problemă. Turiştii care au ajuns mai târziu la malul mării sunt nevoiți să își facă potecă printre gunoaiele lăsate de alţii în urma lor. 

Peste 10.000 de tone de deşeuri au fost colectate de pe litoral, până acum. Însă gunoiul pare că răsare din nisip. 

Până la sfârşitul acestei luni, curăţenia plajelor cade în sarcina celor care le-au luat în concesiune şi ar trebui să le predea înapoi, în bună stare. De la 1 octombrie, plajele vor reveni în administrarea Apelor Române, până la începutul sezonului următor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Mii de tone de deșeuri, adunate de pe litoralul românesc (Video)