Antena Meniu Search
x

Milioane de copii îl așteaptă pe Moş Nicolae. Dulciuri, jucării, dar și nuiele pentru cei neascultători

Milioane de copii adorm în această seară cu un singur gând. Să treacă pe la ei Moş Nicolae. Va aduce dulciuri, jucării, dar şi nuiele pentru cei care nu au fost ascultători. Misiunea a fost grea şi pentru părinţi, care s-au ocupat de lista pentru Moşul. Ziua s-a scurs cu mari emoţii.

Vezi și

Milioane de copii adorm în această seară cu un singur gând. Să treacă pe la ei Moş Nicolae. Va aduce dulciuri, jucării, dar şi nuiele pentru cei care nu au fost ascultători. Misiunea a fost grea şi pentru părinţi, care s-au ocupat de lista pentru Moşul. Ziua s-a scurs cu mari emoţii. De cum au ajuns acasă de la grădiniţă sau de la şcoală, copiii şi-au lustruit ghetuţele de zeci de ori. 

La 4 ani şi 5 luni, dar cu o seriozitate de om mare, Petre îşi pregăteşte ghetele. Speră că Moş Nicolae va fi darnic şi anul acesta, aşa că îşi adună toate perechile pe care le are şi, cu o perie, le curăţă temeinic. Însă legenda spune că, la copii neascultători, Moş Nicolae aduce şi nuiele.

Pregătirile au fost pe ultima sută de metri astăzi pentru milioane de români. Ajutoarele lui Moş Nicolae au luat cu asalt magazinele.

Anul acesta, una dintre jucăriile pe care copiii îşi doresc să o găsească în ghetuţe este păpuşa cu surprize. O astfel de jucărie costă între 65 de lei şi 120 de lei, în funcţie de accesoriile pe care le conţine.

Nouă din zece români respectă tradiţia. Conform unui studiu recent, 70 la sută dintre familii vor avea în ghete dulciuri. În top urmează jucăriile şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Ca să îi arate Moşului că sunt cuminţi, mulţi copii merg, în această seară, mai devreme la somn. Au lăsat şi o lumină aprinsă, pentru a-l vedea pe Moşul când apare la ghetuţele lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Milioane de copii îl așteaptă pe Moş Nicolae. Dulciuri, jucării, dar și nuiele pentru cei neascultători