Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Milionari din întreaga lume vor ajunge de 1 Mai la Mamaia, unde s-a construit un helioport

Bate vântul petrecerilor în Mamaia, unde cluburile se pregătesc pentru cei mai pretenţioşi milionari.

de Redactia Observator

la 16.04.2018 , 21:53

Bate vântul petrecerilor în Mamaia, unde cluburile se pregătesc pentru cei mai pretenţioşi milionari. Multe hoteluri anunţă deja că aproape toate camerele au fost rezervate. Cu două săptămâni înainte de vacanţa de 1 Mai, un sejur a ajuns să coste chiar şi cinci mii de euro.

Gianluca Vacchi, italianul putred de bogat căruia îi place să facă pe Dj-ul, îşi va arăta muşchii tatuaţi şi în cel mai nou club din Mamaia, de 1 Mai. Localul nu este gata, dar va fi cel mai futurist din România, spun patronii lui, care ar fi investit două milioane de euro. 

Invitaţii de seamă se vor desfăta din meniul asian fusion cu influenţe peruane şi vor servi şampanie fină din celebrele sticle de zeci de mii de euro bucata, Armand de Brignac. Nu departe de ei, pe plajă, va fi primul mare festival al verii. 

Vezi și

Zeci de artişti sunt anunţaţi pentru cinci zile de distracţie. Festivalul începe pe 26 aprilie, iar locurile de cazare sunt din ce în ce mai greu de găsit în Mamaia. 

Cererea mare a dus la unele preţuri uriaşe. Pe site-urile de rezervări, un pachet de cinci nopţi într-un apartament de lux în Mamaia ajunge până la 23.000 de lei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Milionari din întreaga lume vor ajunge de 1 Mai la Mamaia, unde s-a construit un helioport