Antena Meniu Search
x

Milionarul care a provocat accidentul mortal de pe lacul Snagov era băut

Milionarul care a provocat accidentul de pe lacul Snagov a băut. Nu mai ştie cât. Şi nici cum a reuşit să spulbere o barcă în care se aflau cinci oameni. Avea o alcoolemie de 0.85 de miligrame la litrul de sânge.

Vezi și

Milionarul care a provocat accidentul de pe lacul Snagov a băut. Nu mai ştie cât. Şi nici cum a reuşit să spulbere o barcă în care se aflau cinci oameni. Avea o alcoolemie de 0.85 de miligrame la litrul de sânge. 

Riscă dosar penal pentru omor şi vătămare corporală din culpă. Anchetatorilor le-ar fi spus că nu a văzut barca în care a intrat, pentru că nu avea semnale luminoase. Şi că a băut şi după impact. Bărbatul care a murit a fost înmormântat. Patru tineri sunt în spital.

Alexandru Popescu a petrecut toată ziua de sâmbătă pe lac. În barcă, cu prietenii. Seara au continuat distracţia la un restaurant de pe marginea apei. Anchetatorilor le-ar fi spus că a băut doar două, trei pahare de vin cu gheaţă şi apă. La plecare şi-a luat amicii în barca sa de viteză, de tip Commander. S-ar fi trezit, aşa cum tot el a declarat la audieri, doar în momentul în care a simţit o izbitură puternică şi a văzut mai mulţi oameni în apă.

Barca lui Alexandru Popescu avea doar câteva zgârieturi. Le-ar fi spus anchetatorilor că şi el a scos din apă câteva victime. Şi că apoi s-a dus pe mal şi a mai golit câteva pahare cu alcool, pe nerăsuflate. Nici măcar nu ştie ce a băut. A refuzat să sufle în etilotestul poliţiştilor. Analizele făcute la spital au arătat că avea o alcoolemie peste limita stabilită de lege, ca infracţiune. Patru tineri sunt în continuare la spital în stare gravă. Bărbatul care a murit în impact a fost înmormântat.

Luciul lacului Snagov este împărţit în trei zone. În prima zonă, limita de viteză este de 20 de km/oră, în zona a doua, limita ajunge la 40 de kilometri, iar în cea de-a treia nu există restricţii de viteză. Accidentul a avut loc în zona de mijloc, unde limita este de 40 de km/oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Milionarul care a provocat accidentul mortal de pe lacul Snagov era băut