Antena Meniu Search
x

Militar din Predeal, atacat de o ursoaică

Momente de groază pentru un militar din Predeal. Bărbatul a fost atacat de o ursoaică în timp ce făcea antrenamente la marginea unei păduri

Vezi și

Momente de groază pentru un militar din Predeal. Bărbatul a fost atacat de o ursoaică în timp ce făcea antrenamente la marginea unei păduri

Bărbatul făcea jogging la marginea pădurii, foarte aproape de drumul naţional 1 când a dat nas în nas cu o ursoaica. Animalul era însoţit de doi pui şi probabil că a încercat să-i protejeze. Simţind pericolul, bărbatul a fugit cât l-au ţinut picioarele. Aşa a reuşit să scape cu viaţă.

Ursoaica l-a prins de mâini şi de picioare. Omul a reuşit totuşi să scape din colţii ei şi să-şi anunţe soţia. Femeia a sunat la salvare. Între timp, prietenii lui l-au dus cu maşina până la drumul naţional 1, de unde a fost preluat de echipajul SMURD.

Victima lucrează ca militar la Brigada 2 Vânători de Munte Sarmisegetusa şi făcea antrenamente în timpul liber.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani a suferit plăgi muşcate de 3-4 cm la nivelul mebrului inferior drept, gambei cât şia braţului. A pierdut foarte mult sânge. În momentul de faţă este conştient, în afara oricărui pericol.

Acesta este primul atac al urşilor pe anul acesta, la Predeal. Anul trecut, un urs a mai intrat în curtea unui localnic foarte aproape de locul unde s-a petrecut atacul de acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Militar din Predeal, atacat de o ursoaică