Antena Meniu Search
x

Ministerul Educatiei introduce "coruptia" in programa scolara

Probabil sau posibil. Cum pentru sefii din Invatamant cele doua cuvinte nu sunt sinonime, iar spaga e o chestiune greu de masurat in scolile din Romania, Ministerul vrea raspunsuri negru pe alb.

Vezi și

Ministerul Educatiei vrea sa afle cat de mare este aceasta tentatie. Profesorii si directorii de scoli vor primi un chestionar in care raspunsul lor ar trebui sa fie sincer. Ministerul le da si variante de raspuns.

Pe langa aceste chestionare, Ministerul Educatiei a lansat si o strategie anti-spaga in scoli. “Nu putem spune ca de maine niciun cadru didactic nu va mai primi nicun cadou, dar sa nu depasim normalitatea”, a declarat Marian Banu, purtator de cuvant al ISMB.

Florile nu vor fi considerate spagi. Ele intra la categoria normalitate. Oricum, elevii au invatat ca fiecare profesor "are un pret" si ei il cunosc prea bine.

Pana in 2015, Ministerul Educatiei va introduce "coruptia" in programa scolara. Elevii vor invata cum e cu spaga teoretic, dar si practic. Deocamdata sefii n-au decis ce inseamna partea practica la materia Coruptie, dar elevii sunt convinsi ca si pana atunci vor exersa cu prisosinta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ministerul Educatiei introduce "coruptia" in programa scolara