Antena Meniu Search
x

Video Ministerul Transporturilor anunță semnarea acordurilor pentru construcția a trei pasaje pe Valea Prahovei pentru a reduce aglomerația

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că trei noi pasaje rutiere urmează să fie construite pe DN 1, în staţiunile montane, pentru uşurarea traficului între Bucureşti şi Braşov.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 03.08.2022, 09:47

Vezi și

Claudiu Loghin, reporter Observator: "Cu siguranță avem nevoie de aceste pasaje, au nevoie și oamenii care locuiesc în zonă și cei care circulă săptămână de săptămână sau poate doar în vacanțe pe DN 1, Valea Prahovei. Vor fi amplasate aceste pasaje la Sinaia și la Azuga. Cele două de la Sinaia vor fi amplasate în nordul și sudul stațiunii."

"Trebuie spus că ministrul transporturilor a anunțat faptul că CNAIR a semnat deja protocolul de colaborare cu Consiliul Județean Prahova pentru aceste trei pasaje, primele care urmează să fie date în execuție. Și spun primele pentru că autoritățile intenționează să construiască astfel de pasaje și la Bușteni și la Predeal, de exemplu. Primele trei care vor fi date în execuție sunt finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ministerul Transporturilor anunță semnarea acordurilor pentru construcția a trei pasaje pe Valea Prahovei pentru a reduce aglomerația