Antena Meniu Search
x

Ministrul Agriculturii, vizită 'roditoare' la Buzău. Petre Daea a plecat cu sacoşele pline de la festivalul toamnei

Ministrul Agriculturii se plimbă. A mers din nou în vizită! De data aceasta la Buzău, la deschiderea unui festival de toamnă.

Vezi și

Ministrul Agriculturii se plimbă. A mers din nou în vizită! De data aceasta la Buzău, la deschiderea unui festival de toamnă.

Petre Daea a vizitat toate standurile, a gustat din mai toate produsele şi a plecat cu sacoşele pline. Ba chiar a transmis un mesaj cum numai el ştie: cu ajutorul porumbeilor.

Ministrul agriculturii a fost întâmpinat la târgul Toamna Buzoiană cu pâine şi sare, dar şi cu îndemnuri să guste din bunătăţi. 

A gustat de toate. Dar nu s-a dat în lături nici de la cumpărat. Mai ales că, spune el, la un aşa târg nici nu mai contează banii cheltuiţi. 

Pe acelaşi subiect

Ministru a fost darnic şi cu jurnaliştii. 

Discuţie producător carne - ministrul Agriculturii:

- Pastramă vă tai un pic, uitaţi, să gustaţi dvs aşa. 

- Daţi la presă, să mănânce şi presa!

- Da, uitaţi. Le tai mai subţire la presă? 

- Nu, tăiaţi-le gros. Să nu poată să pună întrebări! 

A încercat, dar nu prea i-a ieşit. A fost nevoit să răspundă atunci când i s-au cerut explicaţii cu privire la extinderea sistemului antigrindină.

PETRE DAEA, ministrul Agriculturii:

În total să ajungem la 125 de puncte de lansare în România, pentru protejarea unei suprafeţe de peste un milion de hectare, urmând ca în 2019 şi în 2020 să acoperim întreaga suprafaţă a ţării. 

Înainte să plece ministrul a avut şi un mesaj pentru producători, în stilul care l-a consacrat, cu ajutorul unor porumbei.

PETRE DAEA, ministrul Agriculturii:

Pe mine, respectul faţă de aceşti oameni nu ştiu cum să-l transmit acestor oameni. Nu poţi să treci prin faţa lor, fără să te înclini la munca pe care o desfăşoară. Transmit prin aceşti mesageri cu aripi salutul către toţi cei care se ocupă de agricultură! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ministrul Agriculturii, vizită 'roditoare' la Buzău. Petre Daea a plecat cu sacoşele pline de la festivalul toamnei