Antena Meniu Search
x

Video Mirabela Dauer, moment emoţionat de 8 martie

Faptul că artiştii îşi emoţionează publicul cu piesele lor nu ne miră, este firesc să fie aşa. Dar... să vezi un artist cu lacrimi în ochi, mulţumită emoţiei pe care o citesc în spectatori dar şi a emoţiilor personale, este ceva special.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 09.03.2021, 14:02

Vezi și

Mirabela Dauer a petrecut ziua de 8 martie alături de prietenii ei, la un azil de vârstnicii. Este deja o tradiţie pentru ea, spune că este locul unde se regăseşte, unde îşi aminteşte de copilărie ...de fiinţa cea mai dragă din viaţa ei - mama. Alături de ea a fost şi trupa Alesis, Alina şi Romeo. Şi, cum spuneam, momentul a fost unul emoţionant.

Mirabela Dauer, moment emoţionant

"Am venit la prietena mea în vizită, să-i aduc nişte flori, nu acestea, astea sunt ale mele, Catia, care este prietena mea, de cât timp? De o viaţă. Şi am venit să-i fac o mică surpriză şi să fac şi unor bătrânei o surpriză, unor oameni dragi sufletului meu ..în amintirea mamei mele era normal să îmi amintesc de ea pentru că de aceea vin aici să-i văd, să mă bucur de Catia, de prietenii mei, de aceşti oameni care sunt minunaţi şi gata numai pot. O lăsăm şi pe Catia să vorbească", a povestit Mirabela.

"A fost foarte frumos, ne-am simţit bine, am avut invitaţi care ne-au cântat frumos şi m-am simţit bine şi mi-a plăcut", spune o bătrână. 

Mai multe în video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mirabela Dauer, moment emoţionat de 8 martie