Antena Meniu Search
x

Mircea Bujor, agricultor de succes!

Mircea Bujor e rrom si o spune cu mândrie. Se ocupă cu agricultura. Şi glumeşte: nu, nu a ajuns samsar

Vezi și

Mircea Bujor e rrom si o spune cu mândrie. Se ocupă cu agricultura. Şi glumeşte: nu, nu a ajuns samsar

Pe 10 hectare de teren, Mircea Bujor a plantat răsaduri de roşii. Nu trece zi în care să nu meargă în câmp să verifice producţia. Peste două săptămâni, roşiile lui vor fi numai bune de vândut în hipermarket. E un pas important pentru producăror care până mai ieri a vândut la intermediari.

Speră să scoată peste 500 de tone de roşii. O producţie care ar stârni invidia oricărui agricultor din zonă. Mircea Bujor spune însă că natura te răsplăteşte, dacă ştii să munceşti pământul. Şi el îl munceşte de la 13 ani. Aşa că e mândru să vadă că roadele lui se vând în magazinele mari.

În timp ce roşiile se perpelesc în câmp, în depozitul producătorului se sortează castraveţii. 500 de kilograme de castraveţi din producţia proprie ajung zilnic în hipermarketuri. Ei trebuie aleşi după preferinţele clienţilor. O operaţiune la care participă toată familia.

Şi fac munca cu plăcere. Ce rămâne de la sortat este trimis către procesare. Castraveţii sunt puşi la oţet, în timp ce roşiile ajung bulion. Apoi, borcanele sunt vândute sub marcă proprie la magazinele din Teleorman. Iar producătorul este mulţumit de tot ce a realizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mircea Bujor, agricultor de succes!