Antena Meniu Search
x

Mircea Titus Dobre, DECLARAŢII ŞOCANTE despre propriul minister: Directorii întârzie la muncă, rup ușa la ora 17.00, se vânează unii pe alţii! (VIDEO)

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, susţine că directorii instituţiei întârzie la muncă, rup ușa la ora 17.00, se vânează unii pe alţii, au orgolii şi poliţe de plătit.

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, susţine că directorii instituţiei întârzie la muncă, rup ușa la ora 17.00, se vânează unii pe alţii, au orgolii şi poliţe de plătit.

Dobre spune că i-ar schimba, însă nu poate pentru că sunt funcționari publici angajați prin concurs.

La Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, ministrul a spus că a ajuns să facă inspecţie prin birouri şi să constate că directorii săi nu vin la serviciu la ora stabilită prin program, scrie antena3.ro.

”Este un sistem cangrenat, nu îmbâcsit, ci cangrenat, în care fiecare protejează pe fiecare, iar la rezultate nu avem niciun fel de rezultate. Nu din cauza mea sau a secretarilor de stat instituţia nu funcţionează, ci din cauza lor. Pentru că ei vânează numai poziţii, se vânează unii pe alţii, au orgolii, au poliţe de plătit, au frustrări. Adică să ajung în situaţia să pun secretarul general adjunct al ministerului să se ocupe ca să văd dacă vin oamenii la ora 8:30 la birou, în condiţiile în care caut şeful de serviciu şi directorul la ora 9 şi jumătate şi nu sunt? Domnule, dacă nu mai vrei, pleacă. Vacantează postul şi cu asta, basta. Problema este că nici nu poate fi dat afară. Sunt titulari pe post, posturile sunt ocupate prin concurs”, a declarat ministrul Mircea-Titus Dobre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Mircea Titus Dobre, DECLARAŢII ŞOCANTE despre propriul minister: Directorii întârzie la muncă, rup ușa la ora 17.00, se vânează unii pe alţii! (VIDEO)