Antena Meniu Search
x

Mistreții au făcut ravagii printre culturile de struguri din Arad

Dacă vulpea nu ajunge la struguri, se lasă păgubaşă şi spune că sunt acri. Mai perseverenţi sunt însă mistreţii şi nu este o glumă, ci o problemă serioasă cu care se confruntă sute de viticultori din Arad.

de Redactia Observator

la 11.09.2019, 11:01

Vezi și

Dacă vulpea nu ajunge la struguri, se lasă păgubaşă şi spune că sunt acri. Mai perseverenţi sunt însă mistreţii şi nu este o glumă, ci o problemă serioasă cu care se confruntă sute de viticultori din Arad. Oamenii se plâng că animalele sălbatice le calcă podgoriile noapte de noapte şi că aproape le-au înjumătăţit recolta. Acum evaluează pagubele şi cer despăgubiri de la stat.

Bob cu bob, animalele sălbatice aproape că au înjumătăţit recolta de struguri din zona Miniş, se plâng viticultorii. Aici sunt sute de fermieri, iar suprafaţa cultivată acoperă 3.600 de hectare. Oamenii spun că mistreţii s-au înmulţit excesiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Localnicii spun că au cerut ajutorul vânătorilor, dar fără rezultate concrete.

La Direcţia Agricolă Arad au fost deja înregistrate sesizări cu privire la daunele suferite. Viticultorii speră să poată obţine astfel despăgubiri de la stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mistreții au făcut ravagii printre culturile de struguri din Arad