Antena Meniu Search
x

Moarte ascunsă la un spital din Gorj

Anchetă la un spital din Gorj, după ce un prunc a murit în braţele medicilor, iar aceştia ar fi încercat să treacă totul sub tăcere.

Vezi și

 Anchetă la un spital din Gorj, după ce un prunc a murit în braţele medicilor, iar aceştia ar fi încercat să treacă totul sub tăcere. Nu au respectat procedura şi nu au raportat decesul la Direcţia de Sănătate Publică.

Era băiat, cântărea puţin peste 3 kilograme şi era primul copil al femeii. O tânără cu probleme de obezitate. Inima bebeluşului a încetat să bată înainte de naştere. S-ar fi născut fără puls, o spune cel care a asistat naşterea. Nu un ginecolog, ci un urolog.

În braţele lui, femeia a născut la nici 15 minute după ce a fost coborâtă din ambulanţă. Procedura cerea ca un astfel de caz să fie raportat de urgenţă la Direcţia de Sănătate Publică. Dar medicul a omis asta.

Aşa că autorităţile s-au autosesizat şi au trecut la amenzi. Părinţii au depus plângere la poliţie. Acum legiştii trebuie să stabilească dacă băieţelul s-a născut într-adevăr mort sau ar fi putut fi salvat. Probele în acest sens au fost trimise spre analiză la Craiova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Moarte ascunsă la un spital din Gorj