Antena Meniu Search
x

Video Modificări la liniile de transport în comun din Bucureşti, de la 1 august

De astăzi, STB schimbă indicativele mai multor linii şi elimină diferenţele dintre liniile urbane, regionale şi cele expres. Astfel, din indicativele autobuzelor vor fi eliminate literele, iar toate liniile vor avea un indicativ format din trei cifre.

de Alexandra Bucuroiu

la 01.08.2021, 09:26

Vezi și
  • Călătorii pot utiliza bilete comune Metrorex-STB, de la 1 august.

De astăzi, nu vor mai exista linii considerate regionale. Toate traseele parcurse cu transportul în comun vor fi de tip metropolitan. Măsura prevede ca indicativele autobuzelor care efectuează curse regionale să nu mai conţină litera R, ci doar indicativul format din trei cifre.

Ca urmare a acestei decizii, călătoria cu autobuzele STB care parcurg trasee regionale în prezent va putea fi continuată în toată rețeaua de transport în comun din Capitală, cu o singură validare a cardului de transport.

Tot de astăzi, cartela de la metrou şi biletul de autobuz devin unul şi acelaşi bilet. Un bilet comun Metrorex-STB va costa cinci lei şi va oferi acces timp de 90 de minute la ambele reţele de transport, iar un abonament comun de 24 de ore va costa 14 lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Modificări la liniile de transport în comun din Bucureşti, de la 1 august