Antena Meniu Search
x

Momente de cumpănă la reședința regală. Regele Mihai, mărturisire despre credinţă: "Dacă nu era Dumnezeu, aş fi fost un neghiob"

Noi veşti îngrijorătoare despre starea Regelui Mihai vin chiar de la şeful casei Regale.

Vezi și

Noi veşti îngrijorătoare despre starea Regelui Mihai vin chiar de la şeful casei Regale. "Medicii fac eforturi să-l menţină fără dureri", spune Andrew Popper, într-o primă declaraţie după anunţul că starea Majestăţii Sale s-a agravat. Mihai Întâi este stabil, dar are momente când îşi pierde conştienţa. Astăzi, un înalt prelat a ajuns la reşedinţa regală din Elveţia pentru a-l împărtăşi.

De asemenea, Înaltpreasfinţitul Iosif a petrecut la reşedinta Majestăţii Sale din Aubonne mai bine de o oră, unde a rostit o rugăciune, împreuna cu familia. Apoi, Majestatea Sa a primit Sfânta Împărtăşanie. Întreaga familie şi angajaţii Casei Regale se roaga în fiecare clipă pentru sănătatea Majestăţii Sale Regele Mihai, el însuşi o persoană foarte credincioasă.

Mărturia credinţei Majestăţii Sale a fost întărită şi de un localnic din Aubonne, care a avut sansa sa bea o cafea cu Majestatea Sa. Regele Mihai i-ar fi spus atunci: "Dacă nu era Dumnezeu, aş fi fost un neghiob."

Starea de sănătate a Majestăţii Sale Regele Mihai este una echilibrată, putin mai bine decat zilele trecute, potrivit declaraţiilor fizioterapeutului său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Momente de cumpănă la reședința regală. Regele Mihai, mărturisire despre credinţă: "Dacă nu era Dumnezeu, aş fi fost un neghiob"