Antena Meniu Search
x

PANICĂ într-un centru comercial din Focşani! Un bărbat s-a prăbuşit cu tot cu tavanul sălii de cinema

Au fost momente de panică într-un centru comercial din Focşani Un bărbat de 22 de ani a pus pe jar pe toată lumea după ce s-a prăbuşit cu tot cu tavanul sălii de cinema de acolo. Oamenii au crezut iniţial că e vorba de o detonare şi sute de persoane au fost evacuate.

Vezi și

Au fost momente de panică într-un centru comercial din Focşani Un bărbat de 22 de ani a pus pe jar pe toată lumea după ce s-a prăbuşit cu tot cu tavanul sălii de cinema de acolo. Oamenii au crezut iniţial că e vorba de o detonare şi sute de persoane au fost evacuate.

În realitate însă, bărbatul ar fi încercat să intre în sală şi pentru că nu i s-a permis, ar fi pătruns prin tubulatură şi s-ar fi prăbuşit cu planşeul care s-a rupt sub el.

Poliţiştii au deschis o anchetă în urma apelului la 112 ce anunţă că un bărbat a fost rănit într-o deflagraţie produsă în cinematograful centrului comercial.

”Nu a fost pusă problema producerii unei explozii sau a unui atac. Este vorba despre un bărbat de 24 de ani care a pătruns în sala de cinema din incinta centrului comercial şi care a fost rănit de căderea unui plafon din incinta sălii. Bărbatul este acum în custodia Poliţiei, fiind internat in secţia de psihiatrie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader.

Nici echipa SRI care s-a deplasat la mall-ul din Focşani pentru a face verificări nu a descoperit urme ale unei explozii.

”Echipa tehnică a SRI a securizat perimetrul şi a verificat dacă există material exploziv. Nu s-au constat astfel de urme”, au rpecizat reprezentanţii SRI.

Totodată, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea a adăugat că tânărului de 24 de ani i-au fost recoltate probe biologice, la spital, pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe interzise în momentul în care s-a produs incidentul. Totodată, la locul incidentului se fac în continuare cercetări.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Vrancea a declarat, joi după amiază, înainte ca Poliţia să menţioneze că nu a fost vorba despre o explozie la mall, că bărbatul rănit nu are arsuri, ceea ce înseamnă că ”nu ar fi fost o explozie” în centrul comercial.

”El a vrut să intre în cinematograf. Nu a fost lăsat, ulterior prin tubulatură a intrat în cinema, a ajuns undeva deasupra cinematografului şi s-a rupt plafonul. Asta este o ipoteză. Bărbatul are leziuni prin traume, nu prin explozie, nu sunt urme de arsuri, ceea ce mă face să cred că nu ar fi fost o explozie acolo”, a declarat, joi după-amiază, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vitalie Beţişor.

De asemenea, şi primarul oraşului Focşani, Cristi Misăilă, declara că la faţa locului nu sunt indicii că s-ar fi produs o explozie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » PANICĂ într-un centru comercial din Focşani! Un bărbat s-a prăbuşit cu tot cu tavanul sălii de cinema