Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Botoşani a murit după ce s-a îmbătat şapte zile la rând

Un bărbat din localitatea Băiceni, judeţul Botoşani, a fost găsit mort în casă după ce a băut alcool fără măsură, timp de şapte zile. Rudele bărbatului s-au alarmat după ce a acesta nu a mai răspuns la telefon, aşa că s-au dus să-i facă o vizită, găsindu-l pe acesta fără suflare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.10.2019, 10:58

- Foto Profi Media

Un bărbat din localitatea Băiceni, judeţul Botoşani, a fost găsit mort în casă după ce a băut alcool fără măsură, timp de şapte zile.

Rudele bărbatului s-au alarmat după ce a acesta nu a mai răspuns la telefon, aşa că s-au dus să-i facă o vizită, găsindu-l pe acesta fără suflare, prăbuşit în holul casei.

Un bărbat a murit după ce a băut alcool timp de 7 zile

Un bărbat de 41 de ani, din judeţ a fost găsit fără suflare după ce a băut non stop timp de o săptămână. Incidentul a fost semnalat prin 112 de către rudele bărbatului, anunţă monitorulbt.ro.

"Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru resuscitarea bărbatului, acesta prezentând deja semne ale unui deces survenit cu mai multe ore înainte de sosirea echipajului nostru, fiind declarat decesul”, informează SJA Botoşani.

Poliţiştii au deschis o anchetă, vecinii bărbatului precizează că acesta a băut alcool fără oprire, timp de o săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Botoşani a murit după ce s-a îmbătat şapte zile la rând