Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun a venit cu elicopterul la Baza Militară Mihail Kogălniceanu. Copiii militarilor români l-au aşteptat cu sufletul la gură: "Ne-a luat prin surprindere"

La malul mării, Moş Crăciun a renunţat la sania trasă de reni şi a înlocuit-o cu… un elicopter. Copiii militarilor români de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu l-au aşteptat cu sufletul la gură să aterizeze pe Aeroportul Militar. Cei mici s-au bucurat mai întâi de colindele fanfarei militare, după care au primit binemeritatele dulciuri şi cadouri de la Moş Crăciun. 

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 08:45

Vezi și

Moş Crăciun a dat uitării sania şi renii - a preferat, de data această, să-şi facă apariţia cu un IAR-330 Puma. Imediat ce au văzut că Moşul coboară din elicopter, copiii au alergat într-un suflet spre el.

Fetiţă: Mie mi-a plăcut cel mai mult că ne-a făcut cu mâna din avion.

Reporter: Ce vrei să-ţi aducă Moş Crăciun?

Fetiţă: Nu ştiu, că am de toate. 

Pe acelaşi subiect

Moş Crăciun: Ne-am modernizat şi noi şi am venit cu elicopterul. Am fost întâmpinat cu braţele deschise de către cei de la Forţele Aeriene. A fost un zbor uşor, lin. 

Şi pentru că aşteptarea să fie mai plăcută, fanfarele Aviaţiei şi Forţelor Navale le-au cântat colinde celor mici. 

Şeful fanfarei: Ştiam că intră pe hornul casei, dar de data asta ne-a luat prin surprindere. 

La final, copiii militarilor au primit dulciuri şi cadouri de la Moş Crăciun, dar numai dacă au recitat o poezie sau au cântat o colindă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun a venit cu elicopterul la Baza Militară Mihail Kogălniceanu. Copiii militarilor români l-au aşteptat cu sufletul la gură: "Ne-a luat prin surprindere"