Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun a făcut milioane de copii fericiţi în noaptea de Ajun (Video)

Este seara magică de Crăciun. Sărbătoarea care ne uneşte, împlineşte dorinţe şi aduce bucurie în fiecare casă. Şi anul acesta, Moş Crăciun şi-a îndeplinit misiunea. Din Laponia până în România, a făcut milioane de copii fericiţi. Revederea a fost filmată, iar imaginile oferă emoţii de-o viaţă!

de Redactia Observator

la 25.12.2019, 19:40

Vezi și

Este seara magică de Crăciun. Sărbătoarea care ne uneşte, împlineşte dorinţe şi aduce bucurie în fiecare casă. Şi anul acesta, Moş Crăciun şi-a îndeplinit misiunea. Din Laponia până în România, a făcut milioane de copii fericiţi. Revederea a fost filmată, iar imaginile oferă emoţii de-o viaţă! Este bucurie pură, transmisă prin gesturi simple, atât de preţioase! 

Din casă în casă, încărcat de cadouri, Moş Crăciun a împărţit bucurie. Iar românii l-au aşteptat în familie. La masă, ori adunaţi în jurul bradului, cu emoţii şi colinde pregătite. Ca prin magie, bătrânelul a reuşit să străbată ţara într-un timp record. 

Fiecare scrisoare a ajuns la Moşul. Şi fiecare dorinţă a fost împlinită. La schimb, copiii au oferit poveşti, cântece şi lecţii de viaţă. 

Reacţiile celor mici sunt de nepreţuit. Părinţii au filmat explozia de bucurie şi au împărtăşit clipele unice.

Nu sunt emoţii de-o zi, ci de-o viaţă. Magia sărbătorilor merge mai departe. Învăţăm, de la mic la mare, să dăruim iubire.

Moş Crăciun a lăsat România fericită. Şi a promis că se întoarce şi la anul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun a făcut milioane de copii fericiţi în noaptea de Ajun (Video)