Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun a venit cu tramvaiul, nu cu sania, la Cluj-Napoca

Dacă în general, Moş Crăciun are o sanie şi se foloseşte de ea pentru a ajunge în toate colţurile lumii, la Cluj-Napoca Moşul merge şi cu tramvaiul.

de Redactia Observator

la 06.12.2019, 15:38

Vezi și

Dacă în general, Moş Crăciun are o sanie şi se foloseşte de ea pentru a ajunge în toate colţurile lumii, la Cluj-Napoca Moşul merge şi cu tramvaiul. Tramvaiul poate fi întâlnit zilnic în oraş. Iar copiii care se urca în el au şansa de a vorbi direct cu Moş Crăciun. Sute de copii profită zilnic de ocazie şi aşa se asigură că vor primi de sărbători exact cadourile pe care şi le doresc.

Emoţionaţi, cei mici au aşteptat cuminţi în staţii tramvaiul lui Moş Crăciun. Odată venit, au urcat plini de speranţă. S-au fâstâcit puţin atunci când Moşul le-a cerut să spună o poezie.

Toţi speră că, dacă îi spun direct Moşului ce îşi doresc, vor găsi sub brad cadoul mult visat.

Tramvaiul lui Moş Crăciun circulă în fiecare zi între orele 16 şi 18, pe linia 101 din Cluj. Cei care nu au ajuns încă să-l vadă pe Moş, o mai pot face până la sfarşitul lunii decembrie.

După ce i-a ascultat pe copiii de la Cluj, Moşul a dat o fugă până în Bistriţa-Năsăud. Acolo i-a aşteptat pe copii în tren.

Trenul lui ,,Moș Crăciun" circulă între 5 și 22 decembrie 2019, intre statiile Bistrița Nord - Bistrița Bârgăului. Pleaca la ora 12.05 din Bistrita si se intoarce la ora 14.30. Pentru copii și elevi prețul călătoriei este de 4.40 lei dus-întors, iar prețul biletului pentru un adult însoțitor este de 8.80 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun a venit cu tramvaiul, nu cu sania, la Cluj-Napoca