Antena Meniu Search
x

Motanul Felix, furat de turişti de la Grădina Zoologică: "Vă rugăm să îl aduceți înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice!"

Update: După 5 zile de când a fost luat de la Grădina Zoologică Dragoş Vodă, motanul Felix a fost readus de turiştii care l-au luat luni după-amiaza.

de Monica Palade

la 19.02.2021, 16:03

Motanul Felix, furat de turişti de la Grădina Zoologică: "Vă rugăm să îl aduceți înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice!" - Facebook

După apelul făcut în media de cei de la Grădina Zoologică, turiştii din Iaşi l-au adus înapoi. Aceştia s-au scuzat că au crezut că e un pisoi al nimănui şi au vrut să îi ofere un cămin. Proprietara a fost multumiţă că povestea a avut un final fericit şi a decis să-şi retragă plângerea de la poliţie.

Furat după viziata la Zoo

Ştire iniţială: Un motan de la Grădina Zoologică „Zimbrăria Dragoș Vodă” din județul Neamț a fost furat de turişti la începutul acestei săptămâni. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Administratorii parcului zoologic sunt decişi să meargă până în pânzele albe pentru Felix, însă fac apel la bunăvoinţa oamenilor de a-l aduce înapoi, înainte de a face apel la organele legii.

„În data de 15 februarie 2021, ora 14:32 acest motănel a fost furat și băgat într-o mașină de niște turiști la Grădina Zoologică!! Menționăm că totul s-a văzut pe camerele de supraveghere ale Grădinii Zoologice "Dragoș Vodă"!!

Un motan iubit

O dubă gri(RENAULT). Vă rugăm să îl aduceți înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice!!”, se spune în anunțul postat pe pagina de Facebook a parcului zoo.

Felix are doi ani şi a fost îngrijit cu multă dragoste alături de mama şi frăţiorul său, aşa că nu e de mirare că administratorii sunt supăraţi.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Motanul Felix, furat de turişti de la Grădina Zoologică: "Vă rugăm să îl aduceți înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice!"