Antena Meniu Search
x

Motanul Felix, furat de turişti de la Grădina Zoologică: "Vă rugăm să îl aduceți înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice!"

Update: După 5 zile de când a fost luat de la Grădina Zoologică Dragoş Vodă, motanul Felix a fost readus de turiştii care l-au luat luni după-amiaza.

De Monica Palade la 19.02.2021, 16:03
Motanul Felix, furat de turişti de la Grădina Zoologică: "Vă rugăm să îl aduceți înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice!" - Facebook

După apelul făcut în media de cei de la Grădina Zoologică, turiştii din Iaşi l-au adus înapoi. Aceştia s-au scuzat că au crezut că e un pisoi al nimănui şi au vrut să îi ofere un cămin. Proprietara a fost multumiţă că povestea a avut un final fericit şi a decis să-şi retragă plângerea de la poliţie.

Furat după viziata la Zoo

Ştire iniţială: Un motan de la Grădina Zoologică „Zimbrăria Dragoș Vodă” din județul Neamț a fost furat de turişti la începutul acestei săptămâni. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Administratorii parcului zoologic sunt decişi să meargă până în pânzele albe pentru Felix, însă fac apel la bunăvoinţa oamenilor de a-l aduce înapoi, înainte de a face apel la organele legii.

„În data de 15 februarie 2021, ora 14:32 acest motănel a fost furat și băgat într-o mașină de niște turiști la Grădina Zoologică!! Menționăm că totul s-a văzut pe camerele de supraveghere ale Grădinii Zoologice "Dragoș Vodă"!!

Un motan iubit

O dubă gri(RENAULT). Vă rugăm să îl aduceți înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice!!”, se spune în anunțul postat pe pagina de Facebook a parcului zoo.

Felix are doi ani şi a fost îngrijit cu multă dragoste alături de mama şi frăţiorul său, aşa că nu e de mirare că administratorii sunt supăraţi.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Motanul Felix, furat de turişti de la Grădina Zoologică: "Vă rugăm să îl aduceți înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice!"

Breaking News

Lovitură pentru Ungaria. Budapesta riscă să piardă accesul la 13,3 miliarde de euro

Lovitură pentru Ungaria. Budapesta riscă să piardă accesul la 13,3 miliarde de euro