Antena Meniu Search
x

Trei muncitori au ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au electrocutat pe un şantier din Sibiu

Grav accident de muncă în Sibiu. Trei bărbaţi au ajuns la spital după ce s-au electrocutat pe un şantier. Incidentul a avut loc într-un cartier aflat în construcţie. Bărbaţii lucrau cu un excavator când au atins un cablu electric.

Vezi și

Grav accident de muncă în Sibiu. Trei bărbaţi au ajuns la spital după ce s-au electrocutat pe un şantier. Incidentul a avut loc într-un cartier aflat în construcţie. Bărbaţii lucrau cu un excavator când au atins un cablu electric. Doi dintre ei au fost internaţi în spitalul din Sibiu, pentru al treilea a fost nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD. Muncitorul a fost transportat la Spitalul de Arşi din Capitală.

Au fost momente de panică ieri pe şantier. Cupa unui excavator a lovit un cablu electric şi a produs o flamă puternică. Cei trei muncitori au fost cuprinşi imediat de flăcări. Colegii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul. Ambulanţele SMURD au ajuns imediat acolo şi au preluat răniţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Trei muncitori au ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au electrocutat pe un şantier din Sibiu