Antena Meniu Search
x

Neatenţia la volan a făcut cinci victime în judeţul Arad

Neatenţia la volan a făcut cinci victime azi noapte în doar câteva ore, pe un drum din judeţul Arad

Vezi și

Neatenţia la volan a făcut cinci victime azi noapte în doar câteva ore, pe un drum din judeţul Arad. Primul impact a fost pe autostradă, în apropiere de vama Nădlac între o maşină şi un microbuz de marfă. Doi oameni au rămas încarceraţi.

Pe acelaşi drum, un microbuz de persoane oprit pe marginea drumului a fost izbit în plin, tot de o maşină de marfă. Trei oameni au ajuns în grija medicilor. O manevră derutantă a dus la impactul de pe marginea drumului. Bărbatul abia semnalizase intenţia de a intra într-o parcare, dar s-a răzgândit şi a virat înapoi pe şosea. Pentru şoferul microbuzului a fost prea târziu. Nu a mai putut să evite impactul. Doi oameni care erau pe bancheta din spate au rămas încarceraţi. A fost nevoie de ajutorul pompierilor ca victimele să fie eliberate şi transportate la spital. După doar câteva ore, un carambol a trimis alţi trei oameni în grija medicilor.

Un microbuz de pasageri a oprit pe marginea şoselei. Nu a şi semnalizat însă. O maşină de marfă nu l-a observat. Nu a avut avarii, nu a avut semnalizare, nu a avut nimic pe ea. Din impact, microbuzul de marfă a ricoşat pe contrasens într-un tir. Nu a fost semnalizată maşina din faţă şi am pus frână şi m-am dus într-o parte şi m-a lovit tirul.

Şoferul tirului a încercat să evite coliziunea, dar s-a răsturnat pe şosea. Atât el, cât şi un al doilea şofer care era în dreapta lui, dar şi bărbatul de la volanul microbuzului de marfă au ajuns la spital. Timp de mai multe ore, drumul a fost blocat şi zeci de şoferi au aşteptat ore în şir, în trafic. În ambele cazuri, poliţiştii au deschis anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Neatenţia la volan a făcut cinci victime în judeţul Arad