Antena Meniu Search
x

Mesaje sfâşietoare după moartea Nicoletei, tânăra mamă înjunghiată într-o grădiniță din București. "Suflet blând, să îți veghezi fetițele să fie bine"

Val de mesaje sfâşietoare pe contul de Facebook al Nicoletei Botan, tânăra mamă înjunghiată astăzi într-o grădiniță din București chiar de soțul ei.

Val de mesaje sfâşietoare pe contul de Facebook al Nicoletei Botan, tânăra mamă înjunghiată astăzi într-o grădiniță din București chiar de soțul ei, de care era despărțită.

"Dumnezeu să te odihnească!", "Dumnezeu să te odihneasca suflet frumos și bland", sunt primele mesaje apărute pe pagina Nicoletei.

"Nu credeam să scriu astfel de mesaj pe FB: Să te odihnești în pace! :(", este mesajul postat de Luna lui Brumărel, în timp ce Abdelrahman Florentina scrie "Să fii fericita și linistita acolo unde ai ajuns și să îți veghezi fetitele sa fie bine..".

Pe acelaşi subiect

"Dumnezeu să te aibă în paza suflet chinuit. Offf Doamne!!!!", este un alt mesaj postat de pagina Nicoletei.

Vineri, Nicoleta Botan a fost înjunghiată de două ori în abdomen chiar de soţul ei, Marius Botan, împotriva căruia femeia avea un ordin de restricție.

Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei şi transportată la Spitalul Floreasca, unde a intrat în sala de operație, însă nu a mai putut fi salvată.

Incidentul a avut loc în zona Iancului, pe strada Agricultori, chiar în incinta grădiniţei pe care Nicoleta Botan o deţine.

Marius Botan a fost prins de poliţişti, el fiind audiat de anchetatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Mesaje sfâşietoare după moartea Nicoletei, tânăra mamă înjunghiată într-o grădiniță din București. "Suflet blând, să îți veghezi fetițele să fie bine"