Antena Meniu Search
x

Nicuşor Dan dă milioane de lei, din bani publici, pe modernizarea unor locuri de joacă din Grădina Cişmigiu

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că mai multe locuri de joacă din Grădina Cişmigiu, ar urma să fie modernizate.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 17:48

Aşa ar urma să arate locurile de joacă din Grădina Cişmigiu
Aşa ar urma să arate locurile de joacă din Grădina Cişmigiu - Facebook Nicuşor Dan

Vorbim despre modernizarea a patru locuri de joacă, acestea urmând a fi modernizate prin intermediul unor acţiuni demarate de City Global Construction SRL.

Pentru modernizarea celor patru locuri de joacă din Grădina Cişmigiu, reprezentanţii City Global Construction SRL au încheiat un acord în valoare de 3,45 milioane lei cu reprezentanţii Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Investiţia făcută din bani publici presupune în special achiziția de echipamente noi, moderne, realizate din materiale de ultimă generație, cu un mare grad de finisare și care conferă o siguranță sporită în exploatare.  

Lucrările de modernizare ar trebui să nu dureze mai mult de o lună şi jumătate, conform contractului încheiat între cele două părţi.

Nicuşor Dan susţine că pentru alte 18 locuri de joacă din diferite parcuri din Bucureşti ar urma să se lanseze, în perioada imediat următoare, procedura de achiziție pentru reabilitare, modernizare și/ sau înlocuire a echipamentelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Nicuşor Dan dă milioane de lei, din bani publici, pe modernizarea unor locuri de joacă din Grădina Cişmigiu