Antena Meniu Search
x

Video Loc de joacă din Capitală, incendiat de doi adolescenţi teribilişti. Fumul gros a creat panică printre locuitori

 Un loc de joacă din cartierul Titan al Sectorului 3 din Bucureşti s-a făcut scrum după ce doi adolescenţi teribilişti au dat foc echipamentelor de joacă. Doar norocul a făcut ca în acel moment să nu se afle nici un copil în parc, astfel nu au rezultat victime. Incendiul a fost stins în cele din urmă, însă fumul gros a creat panică printre locuitori.

de Redactia Observator

la 12.02.2023, 09:41

Vezi și

Flăcările au izbucnit într-un loc de joacă, ieri după amiază, în cartierul Titan din Capitală. Pe camerele de supraveghere din zonă se observă cum adolscenţii au dat târcoale parcului minute bune pentru a se asigura că nu sunt văzuţi de nimeni. În câteva secunde, întregul ansamblul de joacă, construit din materiale plastice, s-a aprins ca o torţă, iar tinerii s-au făcut nevăzuţi.

Din fericire, nici un copil nu se afla la joacă acolo 

Ana Covaşniuc, ISU-BIF: Am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un loc de joacă dintr-un părculeţ de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, Sector 3. Au ars materiale combustibile, echipamente de joacă şi covorul cauciucat. 

Din fericire, nici un copil nu se afla la joacă acolo şi astfel nimeni nu a fost rănit. Primarul Sectorului 3 s-a deplasat de urgenţă la faţa locului pentru a analiza pagubele.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3: Nişte tineri, nişte adolescenţi teribilişti, tocmai au incendiat un loc de joacă, un loc de joacă foarte bun, relativ recent reabilitat, care arăta foarte bine. Acest loc de joacă evident că va fi refăcut, într-un timp cât se poate de scurt, pentru că ceilalți copii nu au nicio vină că printre noi sunt astfel de indivizi cu un comportament antisocial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Loc de joacă din Capitală, incendiat de doi adolescenţi teribilişti. Fumul gros a creat panică printre locuitori