Antena Meniu Search
x

După o vară de pregătiri intense, doar manualul de sport este tipărit! Elevii de clasa a cincea nu vor avea nici măcar manual de limba română!

"Elevi, începem anul şcolar şi avem un singur manual. Cartea de sport". Asta vor afla de la profesori, puştii de la clasa a V-a. Pare o glumăă, dar, după o vară întreagă de strategii, un nou început îi prinde pe cei mici într-o situaţie incredibilă: două luni vor deschide doar manualul de sport şi un ghid. 

Vezi și

"Elevi, începem anul şcolar şi avem un singur manual. Cartea de sport". Asta vor afla de la profesori, puştii de la clasa a V-a. Pare o glumă, dar, după o vară întreagă de strategii, un nou început îi prinde pe cei mici într-o situaţie incredibilă: două luni vor deschide doar manualul de sport şi un ghid. 

Sistemul cu priorităţi răsturnate pare cât se poate de real. Elevii de clasa a V-a nu vor avea nici manual de limba română, nici de matematică sau fizică. 

Sunt însă la timp, cele de sport, religie sau de limba maghiară. Pentru restul, există... ghidul pentru elevi. 

Deocamdată, ne putem imagina cum va arăta. 296 de pagini, prinse ca-ntr-o enciclopedie. Puţin din toate disciplinele importante, cât să ajungă materia pentru opt săptămâni. În schimb, parcurgem deja manualul de sport. Sunt gata 160 de mii de exemplare cu lecţii... cel puţin bizare.

La pagina 40, elevii invata ce este mersul - o lectie la care trebuie să fie extrem de atenţi, mai ales că, la final, trebuie să răspundă şi la întrebări ca, de exemplu, să identifice trei tipuri de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » După o vară de pregătiri intense, doar manualul de sport este tipărit! Elevii de clasa a cincea nu vor avea nici măcar manual de limba română!