Antena Meniu Search
x

Ninsoarea abundentă a dus la închiderea circulației pe Transalpina până anul viitor

Reprezentanții Poliției Române anunță că, începând de duminică, circulația pe Transalpina a fost întreruptă din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 19.10.2020, 16:35

Circulația pe Transalpina se va relua în vara anului viitor
De-a lungul Transalpinei s-a depus un strat serios de zăpadă
  • Circulația pe Transalpina ar urma să se reia la sfârșitul lui iunie 2021.

La munte, la cote înalte, au fost mai multe reprize de ninsoare în ultimele zile, iar acestea au dus la depunerea unui strat semnificativ de zăpadă.

S-a depus multă zăpadă și pe Transalpina, astfel că reprezentanții Poliției Române au decis că nu se mai poate circula în condiții de siguranță pe drumul respectiv.

Circulația pe Transalpina se închide până în iunie 2021

Din acest motiv, circulația pe Transalpina a fost întreruptă până anul viitor urmând să fie reluată, cel mai probabil, în jurul datei de 30 iunie 2021.

Vorbim despre Drumul Național DN 67C, respectiv de sectorul cuprins între kilometrul 34+800 de metri și kilometrul 54+800 de metri, sectorul de drum care face legătura între localitățile Rânca, județul Gorj, și Obârșia Lotrului, județul Vâlcea.

Reprezentanții Poliției Române dau asigurări că nu au rămas autovehicule blocate în zonă și că restricția de deplasare a fost semnalizată corespunzător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ninsoarea abundentă a dus la închiderea circulației pe Transalpina până anul viitor