Antena Meniu Search
x

Noi DEZVĂLUIRI în cazul accidentului teribil din Ungaria, soldat cu trei MORŢI: Şoferul microbuzului a fost ARESTAT. Motivul este incredibil

Şoferul microbuzului implicat în accidentul grav din Ungaria, un bărbat de 36 de ani, din Neamţ, a fost arestat pentru 30 de zile de către autorităţile ungare, el fiind cercetat pentru omor din culpă.

Şoferul microbuzului implicat în accidentul grav din Ungaria, un bărbat de 36 de ani, din Neamţ, a fost arestat pentru 30 de zile de către autorităţile ungare, el fiind cercetat pentru omor din culpă.

Potrivit martorilor, bărbatul a condus fără oprire din Dover (Anglia), până în apropiere de Biharkeresztes, pe drumul naţional 42, unde s-a produs tragedia.

Se pare că bărbatul trebuia să-i ducă pe pasageri până la un autocar, dar nu a ajuns la timp, aşa că a venit cu ei spre ţară.

Pe acelaşi subiect

Pe drum a fost îndemnat de mai multe ori să se oprească şi să se odihnească, dar a refuzat. A parcurs astfel, fără oprire, un drum de aproape 1.900 de kilometri, care în mod normal este străbătut în 18 ore.

Acum, el se află în custodia autorităţilor ungare, fiind în prezent în arestul Poliţiei din Debreţin.

Trei români au murit şi alţi şase au fost grav răniţi într-un accident de circulaţie produs în Ungaria, în apropierea graniţei cu România. Poliţişti rutieri ungari au stabilit, din primele cercetări, că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan, moment în care microbuzul a ieşit de pe carosabil şi a lovit din spate un TIR ce se afla parcat într-o zonă de odihnă.

În microbuz se aflau în total nouă persoane, respectiv două femei şi şapte bărbaţi, iar în urma accidentului un bărbat în vârstă de 28 de ani şi ambele femei, în vârstă de 41 şi 52 ani, au murit pe loc. Românii se întorceau în România din Marea Britanie.

O echipă mobilă împreună cu şeful oficiului consular s-au deplasat în regim de urgenţă la locul accidentului şi la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar.

Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Noi DEZVĂLUIRI în cazul accidentului teribil din Ungaria, soldat cu trei MORŢI: Şoferul microbuzului a fost ARESTAT. Motivul este incredibil