Antena Meniu Search
x

"Amenda pentru parcare", o nouă metodă de înșelăciune

După celebra metodă "Accidentul", hoţii au pus la cale noi moduri prin care-şi păcălesc victimele. "Amenda pentru parcare" e cea mai recentă invenţie. Practic, şoferii se trezesc cu o falsă sancţiune în parbriz şi sunt puşi să plătească online aproape 3.000 de lei.

de Redactia Observator

la 15.08.2019, 20:19

Vezi și

După celebra metodă "Accidentul", hoţii au pus la cale noi moduri prin care-şi păcălesc victimele. "Amenda pentru parcare" e cea mai recentă invenţie. Practic, şoferii se trezesc cu o falsă sancţiune în parbriz şi sunt puşi să plătească online aproape 3.000 de lei. Poliţiştii vă avertizează să nu cădeţi în capcană.

Bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitală, o zonă de birouri extrem de aglomerată. Maşinile parcate pe trotuar sunt noile ţinte ale hoţilor care au inventat o metodă nouă de înşelăciune. Îşi plasează momeala direct în geam.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În minivacanţa de Sfânta Maria, sediul Poliţiei Locale Voluntari este închis. Dar în presupusa amendă scria că plata trebuie făcută la sediu în data de 15 august, la ora 10 dimineaţa.

Antetul arată sigla politiei locale a Capitalei, în timp ce în text apare, de fapt, Politia Locală a oraşului Voluntari.

În cazul în care găsiţi astfel de anunţuri în parbriz, contactaţi instituţia menţionată în act. Dacă aceasta lipseşte, vă puteţi adresa celei mai apropiate unităţi de poliţie. În niciun caz nu viraţi bani într-un cont străin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » "Amenda pentru parcare", o nouă metodă de înșelăciune