Antena Meniu Search
x

Candidatele la posturile scoase la concurs de Ministerul de Interne au avut mari probleme la testele fizice

În timp ce poliţiştii din toată ţara se pregătesc de grevă, brutari, poliţişti locali şi chiar oameni de afaceri din toată ţara vor să devină agenţi şi ofiţeri.

Vezi și

În timp ce poliţiştii din toată ţara se pregătesc de grevă, brutari, poliţişti locali şi chiar oameni de afaceri din toată ţara vor să devină agenţi şi ofiţeri. Poliţia Română face din nou recrutări. Câteva luni, profesorii de la Academie îi vor învăţa pe civili meserie şi apoi îi vor scoate pe străzi, pentru a putea acoperi deficitul uriaş. Astăzi, a fost făcută prima selecţie, la sport. Diferenţa dintre admişi şi respinşi a fost făcută de proba de sărituri.

Aparatele au stat în calea multor domnişoare care îşi doresc să devină poliţiste. Sunt mii de tineri care se luptă pentru o carieră la Afaceri Interne. Unii renunţă chiar şi la succesul pe cont propriu. Andrei, de pildă, este om de afaceri. 

Povesteşte că are propria firmă de construcţii, care îi aduce venituri lunare de peste 5.000 de euro. Ca ofiţer, la început de drum, va câştiga în jur de 3000 de lei. Are însă un plan pe termen lung. 

Dan şi Mircea sunt fraţi. Au venit împreună şi sunt încântaţi că nu vor mai trebui să se prezinte drept "poliţişti locali".

Poliţia Română a scos la concurs 770 de de posturi. Candidaţii trebuie să treacă şi un test scris. Cei admişi se vor pregăti câteva luni, la Academie. În acest timp, zeci de mii de poliţişti se pregătesc să protesteze în faţa Ministerului de Interne din cauza salariilor scăzute şi a orelor suplimentare pentru care nu sunt plătiţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Candidatele la posturile scoase la concurs de Ministerul de Interne au avut mari probleme la testele fizice