Antena Meniu Search
x

Nunta cu emotii pentru Roberta Anastase

In fata Parlamentului n-a avut niciodata emotii, dar cand a pasit in fata altarului alaturi de barbatul iubit, a fost coplesita. Robertei Anastase i s-a facut rau la biserica, in timp ce-i jura iubire vesnica afaceristului Victor Farca.

Vezi și

De vina a fost caldura, spun unii, altii dau vina pe stres, dar nu mai conteaza. Fosta presedinta a Camerei Deputatilor si-a venit repede in fire si s-a distrat alaturi de rude, prieteni si colegi. Au fost 400 de invitati.

Cand a pasit in biserica, mireasa cu greu si-a putut ascunde emotiile sub voal. La un moment dat si caldura a coplesit-o. Preotii au fost nevoiti sa intrerupa pentru cateva clipe ceremonia, pana cand Roberta si-a revenit.

In cea mai importanta zi, Roberta Anastase a imbracat o rochie ivoire, cu dantela, margele si pene de strut, creata de Catalin Botezatu, pentru care ar fi dat 6.000 de euro.

Dupa cununia religioasa a urmat petrecerea, intr-un cort de pe domeniul Stirbey. Inainte sa coboare din limuzine, doamnele si-au verificat coafura in graba. Apoi au asteptat ca partenerii sa le tina umbrela, de teama ca ploaia sa nu le strice cocurile sofisticate.

Inauntru, atmosfera a fost extrem de calda. Mirii au reusit sa-i impresioneze pe cei 400 de invitati cu un dans special. Printre oaspetii de seama s-au numarat Elena Udrea, Elena Basescu si sotul ei, Emil Boc, Adriean Videanu si Anca Boagiu. La nunta a fost invitat si presedintele Traian Basescu, dar acesta a anuntat in ultimul moment ca nu poate veni.

Proaspat divortata, Elena Udrea a reusit sa atraga toate privirile domnilor cu o rochie rosie cu spatele decupat si un decolteu generos.

Atmosfera a fost intretinuta de Calin Geambasu si trupa lui. Meniul, din care au lipsit traditionalele sarmalute, a costat 80 de euro. A cuprins branzeturi, preparate din peste si friptura. Surpriza serii a fost tortul, inalt de un metru si jumatate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Nunta cu emotii pentru Roberta Anastase