Antena Meniu Search
x

O adolescenta de 13 ani din Focsani este noul "Messi"

Suteaza, paseaza, dribleaza. Nu vorbim despre un jucator de fotbal - baiat ci despre o adolescenta de 13 ani din Focsani. Care daca va continua sa practice acest sport, colegii si profesorii ii prevad un viitor de succes.

Vezi și

Primele antrenamente nu au fost deloc usoare. Dar nu a renuntat. A muncit cot la cot cu baietii. Iar acum este foarte bine integrata in echipa. Antrenorul a urmarit-o o perioada destul de lunga. Si, de un si jumatate, Oana este in echipa. “Negrea Oana, am descoperit-o la, in curtea scolii. Deci chiar in curtea scolii facea jonglerii, juca cu baietii”, a spus antrenorul Adrian Schineste

Face si atletism, joaca tenis de masa si baschet dar pasiunea ei a fost, este si va ramane tot fotbalul. “Ma jucam afara si toti copiii aveau, jucau fotbal si i-am rugat sa ma invete si pe mine. Pai sunt mijlocas la baieti sau fundas si atacant la fete.”, povesteste Oana.

Iar Oana isi are deja fanii ei. “Colega noastra face performanta la echipa intr-o gasca de baieti”, spun colegii.

“Cred ca nu sunt doua saptamani de cand am vazut-o jucand, chiar si pe ploaie jucand fotbal cu baietii in curtea scolii”, a mentionat Petrica Moraru, director Scoala Generala ''Duiliu Zamfirescu'' Focsani

Oana spera sa ajunga la echipa nationala feminina de fotbal a Romaniei. Pana atunci, ea se va antrena si-si va urmarii jucatorii favoriti de la Steaua dar si pe Messi si Ronaldo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O adolescenta de 13 ani din Focsani este noul "Messi"