Antena Meniu Search
x

O adolescenta din Arges s-a aruncat pe scari sa scape de sarcina

O fata de doar 15 ani din Arges a ajuns la spital mai mult moarta decat vie. Era insarcinata si s-ar fi aruncat pe scari, ca sa scape de fat. Ii era teama sa nu afle tatal ei.

Vezi și

La 15 ani, fata era insarcinata in doua luni. De teama sa nu afle tatal, s-ar fi aruncat pe scari ca sa-si provoace avortul. Nu a avut curaj sa-i spuna ce a ajuns sa faca, dar le-ar fi recunoscut medicilor care, dupa ce au consultat-o, au decis sa o opereze de urgenta. I-au salvat viata, dar nu si pe cea a copilului nenascut.

Tatal furios stia, insa, de relatia copilei pe care ar fi crescut-o singur si mai mult de departe. Barbatul e macargiu pe un santier din Sibiu si vine acasa saptamanal. Pe el l-a sunat fata sa-i ceara ajutorul. Era in casa iubitului cand s-a intamplat necazul. Cand a ajuns la spital, avea hemoragie masiva si splina rupta.

Cum a ajuns adolescenta in aceasta stare vrea sa afle si politia, care a inceput sa cerceteze cazul. S-a sesizat si Protectia Copilului care a pornit o ancheta pentru a stabili daca tatal o poate ingriji sau nu pe fata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » O adolescenta din Arges s-a aruncat pe scari sa scape de sarcina