Antena Meniu Search
x

O adolescentă din Buzău a dispărut de două zile. O creşte bunica, părinţii ei sunt la muncă în străinătate

O adolescentă din Buzău a dispărut de două zile. O creşte bunica, părinţii ei sunt la muncă în străinătate. Poliţia o caută pe fata de 16 ani şi cere ajutprul oricui poate oferi informaţii.

Melek Nedelcu are 17 ani
O adolescentă din Buzău a dispărut de două zile. O creşte bunica, părinţii ei sunt la muncă în străinătate - reporterbuzoian..ro

O adolescentă din Buzău a dispărut de două zile. O creşte bunica, părinţii ei sunt la muncă în străinătate. Poliţia o caută pe fata de 16 ani şi cere ajutprul oricui poate oferi informaţii.

O adolescentă în vârstă de 16 ani este căutată de poliție după ce a dispărut fără urmă de la domiciliul său din Mărăcineni. Din spusele rudelor, fata nu s-ar afla la prima dispariţie.

Melek Nedelcu este elevă în clasa a X-a la Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” din Buzău, însă nu a mai dat pe la școală de aproape două luni. Ambii părinți sunt la muncă în străinătate, iar fata se află în grija bunicii. 

Ea a mai plecat de acasă de două ori, penultima dată fiind găsită la Spitalul Județean, iar ultima dată, rătăcind pe străzile din cartierul Dorobanți, scrie repoerterbuzoian.ro.

Pe acelaşi subiect

Joi noapte, Melek a așteptat să adoarmă toți cei din casă, după care a fugit pe geamul de la baie și nu s-a mai întors nici până în clipa de față.

Rudele sale se tem acum ca fata să nu fi încăput pe mâinile unor indivizi care să profite de ea.

"Dacă o vedeți sau aveți informații despre locul în care s-ar afla, vă rugăm să sunați la numarul de telefon 0762305126, prin WhatsApp sau la orice post de politie. Vă multumim! Înaltime: 1,62, ochi căprui, păr negru, lung.", este mesajul rudelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O adolescentă din Buzău a dispărut de două zile. O creşte bunica, părinţii ei sunt la muncă în străinătate