Antena Meniu Search
x

O adolescenta din Vaslui, in coma! A fost operata de apendicita, dar suferea de encefalita

O copila de 15 ani se zbate intre viata si moarte. Parintii ii acuza pe medici, iar medicii arunca vina de la unii la altii. Fata a fost operata de apendicita, dar in loc sa se simta mai bine, starea ei s-a agravat.

Vezi și

Fata este in stare foarte grava, internata la spitalul de copii "Sfanta Maria" din Iasi, in coma. Respira cu ajutorul aparatelor, iar medicii sunt rezervati.

Tragedia a inceput acum doua saptamani, atunci cand adolescenta a ajuns la Spitalul de Urgenta din Vaslui cu dureri de cap, ameteli, greturi si dureri abdominale. Medicii au operat-o imediat de apendicita. Doua zile mai tarziu, parintii si-au adus din nou copila la spital, cu aceleasi simptome. Medicii au plimbat-o pe la mai multe sectii, dar nimeni nu a reusit sa-i puna un diagnostic. Iar fata a intrat in coma. Au trecut inca patru zile de cosmar pentru familie, pana cand adolescenta a fost trimisa la un spital din Iasi. Aici, medicii au reusit s-o diagnosticheze corect, cu encefalita.

Medicul din Vaslui, cel care a operat-o initial, se apara insa si sustine ca fata prezenta simptome clare de apendicita acuta si ca, in plus, suferea de o boala genetica, despre care parintii nu au spus nimic si care s-ar fi declansat dupa operatie. Familia fetei ii insa acuza pe medici ca au trimis-o prea tarziu la spitalul din Iasi, unde ar fi putut fi salvata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » O adolescenta din Vaslui, in coma! A fost operata de apendicita, dar suferea de encefalita