Antena Meniu Search
x

O bucată de tencuială desprinsă de pe faţata unei clădiri din Sibiu era să le ucidă pe două tinere

O bucată de tencuială era să omoare două fete pe o stradă din Sibiu. Aşteptau autobuzul când s-au prăvălit peste ele bucăţile de moloz.

Vezi și

 O bucată de tencuială era să omoare două fete pe o stradă din Sibiu. Aşteptau autobuzul când s-au prăvălit peste ele bucăţile de moloz.

Una a avut noroc, a scăpat cu câteva zgârieturi. Prietena ei în schimb şi-a pierdut cunoştiinţa. Şi-a revenit în ambulanţă, dar acum vrea să plătească cei care trebuiau să renoveze faţada.

Au fost la locul nepotrivit în momentul nepotrivit. Iar asta le putea aduce sfârşitul. Lor şi celorlalţi oameni care aşteptau în staţie. O bucată de tencuială s-a desprins, din senin, de pe faţada clădirii din spatele lor.

Când s-a trezit, tânăra era în ambulanţă. A avut noroc! Bucata de tencuială o putea ucide. E puţin probabil să fie renovată în curând. Ce nu a făcut asociaţia de proprietari în ultimii trei ani, au făcut pompierii în câteva ore. Potrivit legii, singurul vinovat în acest caz este preşedintele asociaţiei de proprietari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Stiri sociale » O bucată de tencuială desprinsă de pe faţata unei clădiri din Sibiu era să le ucidă pe două tinere