Antena Meniu Search
x

O cisternă cu gaz s-a răsturnat azi pe un drum național din România și a stârnit panică printre șoferi

O cisternă cu GPL răsturnată a stârnit panică printre şoferii care au trecut azi pe Drumul Naţional 65, care leagă Piteşti de Slatina

Vezi și

O cisternă cu GPL răsturnată a stârnit panică printre şoferii care au trecut azi pe Drumul Naţional 65, care leagă Piteşti de Slatina.

Circulaţia a fost oprită timp de două ore după ce poliţiştii şi echipele de intervenţie au fost anunţate că auto-camionul a ieşit în decor. Şoferul a fost prins sub cabină şi a fost nevoie de 45 de minute pentru ca echipele de descarcerare să îl scoată şi să îl ducă la spital.

Din fericire, la sosirea salvatorilor, bărbatul era conştient şi a avut puterea să le spună că a activat mecanismele de siguranţă ale cisternei care împiedică scurgerea gazului şi nu exista riscul unei explozii. Cu toate astea, autorităţile au blocat totul în zonă până când s-au asigurat că într-adevăr nu este pericol de deflagraţie. Accidentul s-a produs pe fondul vitezei, într-o curbă. Cisterna a intrat în balans şi s-a răsturnat.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O cisternă cu gaz s-a răsturnat azi pe un drum național din România și a stârnit panică printre șoferi