Antena Meniu Search
x

O mamă din Galaţi e acuzată de TENTATIVĂ DE OMOR, după ce, alături de concubinul ei, şi-a bătut luni în şir fetiţa de nici doi ani

O fetiţă de nici doi ani a fost bătută luni în şir de mamă şi de iubitul ei pentru că plângea prea mult.

Vezi și

O fetiţă de nici doi ani a fost bătută luni în şir de mamă şi de iubitul ei pentru că plângea prea mult. A fost salvată de o vecină care nu a mai suportat să o audă plângând şi a luat-o la ea acasă. Apoi, a dus-o la spital şi a chemat poliţia. Mama şi iubitul ei au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de tentativă de omor.

"Se auzea de afară ce palme îi dădea. Copila plângea, ea îi mai dădea, ţipa." A primit palme, doar pentru că a plâns. Şi nu o dată. Fetiţa de nici doi ani din Galaţi a fost bătută de mamă şi de iubitul ei, luni în şir.

O vecină, mamă şi ea, n-a mai suportat să o audă şi a luat-o pe cea mică acasă. A spus că doar vrea să o liniştească. S-a dus însă la spital şi apoi la poliţie. Ultima dată, pe fetiţă o bătuse iubitul mamei. Iar mama a privit. 

"Era vânătă pe faţă, la cap şi pe spate. Ea zicea: Nu are nimic, plânge, m-am săturat de ea!", spune femeia care a salvat copila.

Poliţia a chemat protecţia copilului, iar inspectorii au decis că fetiţa nu mai poate fi lăsată în familie. Deocamdată, copilul este investigat de medici. Legiştii au confirmat că are pe trup şi urme de lovituri mai vechi. Mama şi partenerul ei au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de tentativă de omor. Regretele şi lacrimile mamei au venit prea târziu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Galaţi e acuzată de TENTATIVĂ DE OMOR, după ce, alături de concubinul ei, şi-a bătut luni în şir fetiţa de nici doi ani