Antena Meniu Search
x

Haos la metrou. Zeci de mii de bucureşteni au fost blocaţi în staţii, la o oră de vârf

O defecţiune a unei garnituri de metrou a blocat zeci de mii de oameni în staţii ori în tuneluri. A fost haos dimineaţă, la oră de vârf.

Vezi și

O defecţiune a unei garnituri de metrou a blocat zeci de mii de oameni în staţii ori în tuneluri. A fost haos dimineaţă, la oră de vârf. Sunt imagini incredibile din subteran. Cel mai folosit mijloc de transport din Bucureşti a fost, preţ de câteva zeci de minute, un coşmar. Când circulaţia s-a reluat, călătorii s-au călcat în picioare pentru a prinde un loc.

Ora 8.30. Metroul bucureştean este ticsit. În staţia Tineretului, un tren se defectează şi de aici se instalează haosul. Reprezentanţii Metrorex spun că sistemul de închidere / deschidere al uşilor trenului respectiv s-a blocat. Mecanicul le-a cerut călătorilor să coboare în staţie, pentru a retrage metroul în depou. Operaţiunea a durat câteva minute, suficient însă ca întârzierea sa afecteze întreaga magistrală.

Înţepeniţi pe scările de acces, mulţi au scos telefonul mobil pentru a filma scenele. Au postat apoi filmuleţele pe Facebook. De altfel, Haştag Metrorex a fost viralul zilei pe reţeaua de socializare. Defecţiunea a blocat în tunel şi celelalte trenuri. A fost un efect de domino care i-a afectat pe toţi călătorii de la acea oră. Adică, zeci de mii. 

Ca să rezolve impasul din subteran, reprezentanţii Metrorex au introdus în circulație mai multe trenuri şi au suplimentat numărul mecanicilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Haos la metrou. Zeci de mii de bucureşteni au fost blocaţi în staţii, la o oră de vârf