Antena Meniu Search
x

O tanara din Alba Iulia l-a filmat pe un polistit, in timp ce acesta o oprise pentru depasirea vitezei

Un politist de la Rutiera si o domnisoara la volan. S-au intalnit dupa ce el a pornit aparatul radar, iar ea a apasat tare acceleratia. A urmat un circ ce i-a oprit pe trecatori

Vezi și

O domnisoara la volan este trasa pe dreapta de un politist vigilent. Cu zambetul pe buze, omul in uniforma ii spune ca a depasit viteza limita. Pentru 74 de km la ora, fata e buna de plata. 375 de lei. Iar politistul o intreaba daca are mentiuni. Aici incepe circul.

Iar domnisoara scoate un AS din maneca. “As vrea sa vad, in primul rand, atestatul metrologic al aparatului radar, pentru ca este dreptul meu”, a spus tanara.

Mai mult, simte ca mingea e in terenul ei si pluseaza. “Aveti actiune tematica, intre ce ore? Mi-o puteti arata?”, a mai afirmat fata.

Reprezentantii Institutiei spun ca atestatul a ajuns, e adevarat, cu intarziere, saptamana aceasta. Asa ca, domnisoara va ramane cu amenda. Pe care nu o poate contesta pentru ca nu a semnat procesul verbal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O tanara din Alba Iulia l-a filmat pe un polistit, in timp ce acesta o oprise pentru depasirea vitezei