Antena Meniu Search
x

Video O echipă Observator, aventură pe tărâmul animalelor sălbatice din Kenya

Tărâmul leilor, al girafelor şi al elefanţilor, Kenya încă îşi păstrează şi forma de paradis sălbatic. Mai nou, l-au descoperit şi românii dornici de vacanţe exotice. O echipă Observator face parte din primul grup de români care a ajuns acolo cu un charter. Am trăit aventura africană în safari.

de Lorena Rădulescu

la 12.03.2021, 21:27

Vezi și
  • O echipă Observator face parte din primul grup de români care a ajuns în Kenya cu un charter.
  • O vacanţă în Kenya costă 1.200 de euro.

Oriunde privim, Africa ni se dezvăluie în toată frumuseţea ei. Suntem pe teritoriul animalelor sălbatice, într-un parc safari. 

Am plecat din Mombasa acum trei ore şi abia am ajuns în Parcul Naţional Tsavo unde avem parte de cea mai frumoasă primire. Nu este cazul să spunem prea multe cuvinte pentru că este absolut impresionant să vezi animale sălbatice, mai ales elefanţii, la doar câţiva metri de tine: "Animalele astea nu ştiu ce înseamnă agresiune, ele nu au fost niciodată agresate ca să aibă sentimentul ăla de teamă". 

Reprezentanţii parcului ne avertizează să nu hrănim animalele şi să avem grijă la maimuţe, care pot fi chiar agresive.

Navangatundu, reprezentant Parcul Naţional Tsavo: Vor dulciuri, prăjituri, biscuiţi. Nu vă încurajăm să le hrăniţi, vrem să le vedeţi în mediul lor natural.

O vacanţă în Kenya costă 1.200 de euro

Peste 30% dintre turişti vin aici pentru safari, în timp ce restul preferă plaja. Biletul de intrare în rezervaţie costă 60 de euro, dar până la 1 iulie, Guvernul din Kenya a redus preţul la jumătate. 

Navangatundu, reprezentant Parcul Naţional Tsavo: Când ne uităm la statistici, vedem că românii sunt încă o piaţă neexploatată suficient, nu au văzut încă toate lucrurile pe care le avem de oferit ca ţară.

De altfel, românii au fost primiţi cu braţele deschise şi cu dansuri tradiţionale încă de la coborârea din avion.

O vacanţă de neuitat în inima Africii costă 1200 de euro. Pentru încă 200 de dolari, puteţi alege să dormiţi în mijlocul savanei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O echipă Observator, aventură pe tărâmul animalelor sălbatice din Kenya