Antena Meniu Search
x

Explozie la Hanul Grecilor din Tulcea! Deflagraţia s-a produs de la o butelie, un angajat a ajuns la spital

Explozia unei butelii a declanşat iadul în bucătăria unui han din localitatea tulceană Greci.De acolo, focul s-a extins cu repeziciune şi a distrus întreaga construcţie. Un angajat de la bucătărie a suferit arsuri destul de grave şi a fost transportat la Spitalul Măcin din Brăila.

Vezi și

Explozia unei butelii a declanşat iadul în bucătăria unui han din localitatea tulceană Greci. De acolo, focul s-a extins cu repeziciune şi a distrus întreaga construcţie. Un angajat de la bucătărie a suferit arsuri destul de grave şi a fost transportat la Spitalul Măcin din Brăila.

Pompierii au venit în scurt timp şi au reuşit să limiteze pagubele. Ca să reuşească să stingă focul, au mai fost chemate încă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea.

Deocamdată nu se ştie dacă butelia care a explodat era defectă sau unul dintre angajaţi a făcut o manevră greşită. Restaurantul este cunoscut în zonă ca Hanul Grecilor. Proprietarul este chiar primarul localităţii Greci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Explozie la Hanul Grecilor din Tulcea! Deflagraţia s-a produs de la o butelie, un angajat a ajuns la spital