Antena Meniu Search
x

O familie care se deplasa intr-o caruta pe E58, spulberata de un TIR

Imagini socante pe Drumul European 58, la limitele dintre judetele Cluj si Bistrita-Nasaud. O gravida in luna a opta, sotul ei si alti doi copii ai lor au fost spulberati din caruta cu care se indreptau spre casa, de un TIR

Vezi și

Atelajul, care oricum nu avea voie sa circule pe acel drum, nu era semnalizat, asa ca soferul tirului nu a avut nicio sansa sa-i observe. Tatal a murit pe loc, iar sotia lui, impreuna cu pruncul din pantece, cateva ore mai tarziu, la spital.

Medicii, pompierii si mai multi localnici din zona au facut front comun ca sa ajute victimele. S-a dus o lupta intre viata si moarte. Barbatul de 32 de ani a murit pe loc. Sotia lui, gravida in luna a opta, a fost urcata de urgenta intr-o ambulanta si dusa la spital

Toti trei au ajuns, initial, la Spitalul Orasenesc din Dej. In scurt timp, inima femii a cedat si atat ea, cat si pruncul din pantece, au murit. Ceilalti doi minori au fost transferati, de urgenta, la Spitalul Judetean din Cluj-Napoca.

Accidentul a avut loc pe Drumul European 58, in dreptul localitatii clujene Ciceu. Atelajul a fost izbit in plin de un tir, al carui sofer nu a avut nicio sana sa-l observe.

Soferul de 25 de ani s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa. Traficul in zona s-a desfasurat pe un singur sens mai bine de doua ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O familie care se deplasa intr-o caruta pe E58, spulberata de un TIR