Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre femeia care a scos cuţitul şi a ameninţat o adolescentă, la Ploieşti, în autobuz. Trecutul ei e tulbure

După atacurile de la metroul din Capitală, un nou caz şocant s-a petrecut, de această dată la Ploieşti.  O femeie a ameninţat cu un cuţit o adolescentă.

Vezi și

După atacurile de la metroul din Capitală, un nou caz şocant s-a petrecut, de această dată la Ploieşti.  O femeie a ameninţat cu un cuţit o adolescentă de 17 ani, într-un autobuz plin cu oameni.  Călătorii n-au avut timp să reacţioneze, iar agresoarea a coborât la prima staţie.  Un pasager a reuşit totuşi să o fotografieze cu telefonul şi a postat poza pe internet. Iar victima, speriată, s-a dus imediat la poliţie şi a depus plângere. Agresoarea a fost prinsă la scurt timp. 

"Ce-aţi avut cu femeia? De ce aţi atacat-o cu cuţitul?" Agresoarea nu răspunde. Probabil că nici ea nu are o explicaţie pentru ceea ce a făcut.

N-o cunoştea. Cu toate acestea, ieri, într-un autobuz, a scos un cuţit şi a ameninţat-o pe adolescenta de 17 ani. La scurt timp după aceea, a coborât şi s-a făcut nevăzută. Incidentul s-a petrecut sub ochii călătorilor. Unul dintre ei a fotografiat-o pe agresoare şi a postat apoi un mesaj pe Facebook. "De curând, această femeie a ameninţat o tânără cu un cuţit în timp ce se afla în traseul 2 Vest-Sud. Ieri (joi n.r.), o întâmplare asemănătoare, la Gara de Sud Ploieşti. Cine recunoaşte persoana şi poate da detalii cu privire la identitatea acesteia, rog să mă contacteze! Nu vreau like-uri, vreau să vă implicaţi. Mulţumesc!"

Tânăra ameninţată, speriată şi de nenorocirile petrecute la staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1, a mers imediat cu mama ei la poliţie. 

Comisar Şef Florian Vladan, Adj. Poliţia Municipiului Ploieşti: "La scurt timp după comiterea faptei, s-a reuşit depistarea acesteia." A fost găsită la locuinţa sa din comuna prahoveană Şoimari.

Din primele informaţii, femeia a fi avut probleme psihice şi ar fi fost internată la psihiatrie de mai multe ori. Acum, cel mai probabil, va fi supusă unei expertize pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Noi detalii despre femeia care a scos cuţitul şi a ameninţat o adolescentă, la Ploieşti, în autobuz. Trecutul ei e tulbure