Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei. O zodie are astăzi parte de un succes extraordinar atât pe plan social, cât şi financiar. Puteți încerca la Loto!

Nativii din zodia Berbecului sunt mari gospodari astăzi. Alocă tot timpul familiei şi se ocupă de rezolvarea problemelor casnice. 

Vezi și

Nativii din zodia Berbecului sunt mari gospodari astăzi. Alocă tot timpul familiei şi se ocupă de rezolvarea problemelor casnice. 

Taurii au parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Indicat ar fi să profite de acest moment pentru că au şanse reale să-şi sporească bugetul.

Gemenii sunt plini de energie şi NU stau locului o clipă. Chiar dacă este weekend ei îşi investesc toare resursele în proiectele profesionale ce NU mai suportă amânare.

Racii ar trebui să fie foarte atenţi atunci când vine vorba de cumpărături. Sunt atraşi de tot ce este nou în materie de tehnologie, aşa că sunt şanse mari să îşi achiziţioneze un produs scump, dar de care NU au neapărat nevoie.

Pe acelaşi subiect

Leii vor pleca într-o scurtă drumeţie alături de prieteni, însă NU este cazul să se supra-solicite, organismul lor are mare nevoie de odihnă.

Multă relaxare!! Asta au plănuit Fecioarele pentru acest weekend. Dar cum planurile de acasă NU se potrivesc cu cele din târg, ei bine…vor avea de făcut câteva drumuri.

Este o zi exact pe placul Balanţelor. Vor petrece mult timp cu familia şi cu prietenii, dar şi-au rezervat timp şi pentru persoana iubită.

În schimb Scorpionii preferă să îşi petreacă timpul mai mult singuri decât în compania familiei. Aleg să citească o carte sau să lucreze la proiecte personale.

Pentru Săgetători relaţia cu persoana iubită se schimbă în bine pe zi ce trece. Respectul şi încrederea reciprocă se amplifică, iar declaraţiile şi promisiunile de iubire sunt la ordinea zilei.

Capricornii sunt cam visători în această perioadă. Îşi fac o mulţime de planuri pentru anul care vine şi unele chiar se vor concretiza mai repede decât ar fi crezut.

După câteva săptămâni aglomerate pentru nativii zodiei Vărsător, acest weekend se anunţă a fi unul liniştit şi lipsit de evenimente majore. Va fi o pauză binevenită.

Iar Peştii au de gând  să plece într-un loc liniştit, unde să NU îi deranjeze nimeni şi unde se vor putea odihni în voie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei. O zodie are astăzi parte de un succes extraordinar atât pe plan social, cât şi financiar. Puteți încerca la Loto!