Antena Meniu Search
x

O femeie a facut avere din naivitatea unor oameni care cred in magii ieftine

Mii de euro au disparut printr-o magie. Pe motiv ca dezleaga lucruri nedezlegate si ca vindeca boli, o escroaca a facut o avere. Chiar daca n-are puteri supranaturale, a ajutat-o naivitatea unor oameni care cred in magii ieftine

Vezi și

Vrajitoarea a fost atat de convingatoare incat in momentul in care politistii au descoperit infractiunea de inselaciune, una dintre clientele pagubite a sustinut-o cu inversunare pe holurile Tribunalului din Timisoara. I s-ar fi promis ca problemele se vor rezolva si este in continuare convinsa de asta. S-a imprumutat de unde a putut si cat a putut.

Destinul se putea deslusi doar cu ajutorul banilor: 2.000 de euro. Dar sumele au tot crescut. Paguba a ajuns la nu mai putin de 130.000 de euro. Si cu toate astea femeia de 76 de ani, una dintre victimele inselaciunilor, plange dupa cei care au pacalit-o.

O cheama Melania, dar pentru disimulare folosea numele de Mirabela. In fata anchetatorilor a pretins ca este doar un intermediar intre clienti si puterile unei adevarate vrajitoare. Vrajitoare sau nu, ii determina pe oameni sa isi doreasca tot felul dezvaluiri legate de viitor. Asta pana cand nu mai aveau bani sa le plateasca. Atunci le facea legatura cu persoane binevoitoare care sa le ofere bani cu imprumut, mai exact cu camata, cu dobanzi extrem de mari.

Copiii femeii pagubite au sesizat politia. “Am vrut sa-mi recapat cumva mama, care astazi nu ma mai accepta nici pe mine, nici pe sora mea. Ne considera dusmani”.

Acum, femeia si doi dintre complici sunt retinuti pentru 24 de ore, iar un al patrulea a primit doar interdictia de a parasi tara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O femeie a facut avere din naivitatea unor oameni care cred in magii ieftine